Ratatie 11, 88600 Sotkamo

| |
Rekisteröidy
Loading...

Scania Heater Solutions DIR-600 polttoainekäyttöinen infrapunalämmitin

1 088,00 €

Tehokas lämmitin, rahti ympäri suomen!

Määrä

Tuote saatavilla: Varastossa

Tuote on noudettava liikkeestä.

Scania Heater Solutions Diesel -Infrapunalämmittimen tuottama infrapunasäteily lämmittää lämmitysalueella olevan kiinteän materiaalin, joka toimii lämpöä tasaavana ja varastoivana materiaalina. Tilassa olevista materiaaleista lämpö siirtyy tasaisesti ja miellyttävästi ympäröivään tilaan. Scania Heater Solutions -lämmittimien lämpö ei ole milloinkaan liian kuumaa. Moniosainen ja erittäin tehokas paloprosessi, sekä tarkasti ohjattu polttoainesyöttö varmistavat, ettei ilmaan pääse epämiellyttäviä hajuja tai häkää. Scania Heater Solutions -lämmittimet eivät tarvitse palokaasujen poistohormia, mikäli lämmitettävän tilan ilmanvaihto on riittävä ja oikein toteutettu. Henkilöturvallisuuden varmistamiseksi suositellaan asuintilojen lämmityksessä käytettäväksi palokaasut ulos johtavaa hormia.
Scania Heater Solutions -lämmittimet on testautettu saksalaisen TÜVin laboratorioissa ja niille on myönnetty EU:n asetukset täyttävän standardin mukainen sertifikaatti.
Erityisen hyvin Scania Heater Solutions -diesel-infrapunalämmittimet soveltuvat kohteisiin, joissa tarvitaan nopeaa ja tehokasta lämmitystä. Lämmittimen edut ja ominaisuudet on huomattu varsinkin ammattikäytössä ja ne ovat suosittuja rakennustyömailla, teollisuushalleissa, terasseilla ja pressuhalleissa. Laitteet soveltuvat erinomaisesti myös kesämökeille, joita ei lämmitetä niiden ollessa tyhjillään tai mökillä on vain muutaman asteen peruslämpö.

Turvallisuus:
- Liekkivahti, ylikuumenemissuoja, ylijännitesuoja, kaatumistunnistin, sisätilan lämpötunnistin, moottorin pyrimistunnistin

Tekniset tiedot:
- Lämmitysteho: 7kW
- Lämmitettävä alue: 40m²
- Polttoaineet: Diesel- tai polttoöljy sekä valopetrooli
- Polttoainetankin tilavuus: 25 litraa
- Kulutus: 0,7 l/h
- Paino kuivana:
- Virrankulutus: sytytys 80W, jatkuva 65W
- Jännite: 230V / 50 Hz
- Mitat (L x S x K): 77 x 32 x 91cm
- Käyttöaika: 30-32 tuntia
 

Suositellut tuotteet

Scania Heater Solutions DIR-1000 polttoainekäyttöinen infrapunalämmitin Tuotekuva
  • Scania Heater Solutions DIR-1000 polttoainekäyttöinen infrapunalämmitin-thumbnail
Scania Heater Solutions DIR-1000 polttoainekäyttöinen infrapunalämmitin
1 190,00 €

Myydyimmät tuotteet

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön