Ratatie 11, 88600 Sotkamo

| |
Rekisteröidy
Loading...

FABRYKA4x4

etupuskuri kaarilla toyota hilux 05-15

790,00 €

Fabryka4x4 puskuri parantaa huomattavasti maasturisi kestävyyttä ja maastokelpoisuutta unohtamatta ulkonäköä! Tämän puskurin kanssa ei enää pienet pusut haittaa! Puskuri antaa hyvät valmiudet vinssin asentamiseen. Sarja sisältää kaikki tarvittavat elementit asennusta varten. Jos olet kiinnostunut kysy tarjous!

Määrä

Tuote on myynnissä vain myymälässä. Jos olet kiinnostunut tuotteesta otathan yhteyttä myymälään.

Toyota Hilux (vm. 2005-2015) tarkoitettu metallinen etupuskuri kaarilla, jossa on valmius vinssille. Puskuri on valmistettu ulkoa 3mm levystä ja vinssipeti sekä kiinnitysrunko on valmistettu 5mm materiaalista. Puskurin sopivuus on erinomainen eikä vaadi suuria muutostöitä. Puskuri on ruostesuojattu sekä pulverimaalattu mattamustaksi.

Kuvista poiketen puskuri ei sisällä mitään valoja tai vinssiä ja ovat väriltään mattamustia.

Tilausta tehdessäsi ilmoitathan meille autosi tarkan mallin ja vuosimallin, jotta voimme taata sinulle varmasti oikean tuotteen!

Tuotteen toimitusaika on noin 3-4 viikkoa. Hintaan lisätään toimituskulut, jotka riippuvat tilauksesi painosta ja ulkomitoista (n.100-200€). Ota yhteyttä asiakaspalveluumme Myynti@tuhkanen.fi tai soita p. 0400305504, niin selvitämme sinulle tarkat toimituskulut ja toimitusajan. 

Myydyimmät tuotteet

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön