Ratatie 11, 88600 Sotkamo

| |
Rekisteröidy
Loading...

FABRYKA4x4

pohjapanssarisarja toyota hilux 05-15

460,00 €

Fabryka4x4 pohjapanssarisarja suojaa rakkaan autosi pohjan heti keulasta aina vaihteistolle saakka. Sarja koostuu moottori- ja voimansiirtopanssarista. Pohjapanssari on valmistettu 6mm alumiinista.

Määrä

Tuote on myynnissä vain myymälässä. Jos olet kiinnostunut tuotteesta otathan yhteyttä myymälään.

Toyota Hilux (vm. 2005-2015) tarkoitettu alumiininen pohjapanssari kokonaisuus. Pohjapanssari on valmistettu laserilla leikaten 6mm alumiinista. Pohjapanssarin sopivuus on erinomainen eikä vaadi mitään muutostöitä. Sarja koostuu moottorin ja keulan suojaavasta panssarista sekä vaiheiston ja jakolaatikon suojaavasta panssarista. Panssarit on tarvittaessa saatavilla myös erikseen.

Huom! Tämä panssarisarja on tarkoitettu autoille, jotka on varustettu vakio etupuskurilla. Jos autosi on varustettu esimerkiksi Fabryka4x4 etupuskurilla, ilmoita asiasta tilausta tehdessä!

Tilausta tehdessäsi ilmoitathan meille autosi tarkan mallin ja vuosimallin, jotta voimme taata sinulle varmasti oikean tuotteen!

Tuotteen toimitusaika on noin 3-4 viikkoa. Hintaan lisätään toimituskulut, jotka riippuvat tilauksesi painosta ja ulkomitoista (n.50-100€). Ota yhteyttä asiakaspalveluumme Myynti@tuhkanen.fi tai soita p. 0400305504, niin selvitämme sinulle tarkat toimituskulut ja toimitusajan. 

Myydyimmät tuotteet

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön