Ratatie 11, 88600 Sotkamo

| |
Rekisteröidy
Loading...

FABRYKA4x4

TAKAPUSKURI MITSUBISHI PAJERO III 99-06

450,00 €

Fabryka4x4 puskuri parantaa huomattavasti maasturisi kestävyyttä ja maastokelpoisuutta unohtamatta ulkonäköä! Tämän puskurin kanssa ei enää pienet pusut haittaa! Sarja sisältää kaikki tarvittavat elementit asennusta varten. Jos olet kiinnostunut kysy tarjous!

Määrä

Tuote on myynnissä vain myymälässä. Jos olet kiinnostunut tuotteesta otathan yhteyttä myymälään.

Mitsubishi Pajero III (vm. 1999-2006) SWB/LWB tarkoitettu metallinen takapuskuri. Puskuri on valmistettu ulkoa 4mm levystä ja kiinnitysrunko on valmistettu 5mm materiaalista. Puskurin sopivuus on erinomainen eikä vaadi suuria muutostöitä. Puskuri on ruostesuojattu sekä pulverimaalattu mattamustaksi.

Kuvissa näkyvää rengasteline on lisävaruste, jonka voi saada omakseen 350€ lisäpanostuksella. Teline on todella jämäkkä ja tulee kiinni takapuskuriin, joten takaoven saranat eivät joudu enää rasitukseen.

Kuvista poiketen puskuri ei sisällä mitään valoja tai kiinnityspisteitä ja ovat väriltään mattamustia.

Tuotteen toimitusaika on noin 3-4 viikkoa. Hintaan lisätään toimituskulut, jotka riippuvat tilauksesi painosta ja ulkomitoista (n.100-200€). Ota yhteyttä asiakaspalveluumme Myynti@tuhkanen.fi tai soita p. 0400305504, niin selvitämme sinulle tarkat toimituskulut ja toimitusajan. 

Myydyimmät tuotteet

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön