Ratatie 11, 88600 Sotkamo

| |
Rekisteröidy
Loading...

WALLIUS

WALLIUS 2200 MIG/MAG Hitsauskone

1 350,00 €

Uuden sukupolven energiaystävällinen mig/mag-hitsauskone • Käytössä monipuolinen, pelti, ruostumaton- ja haponkestävä teräs, alumiini, kaarijuotto, kaasuton täytelanka • Tehokas, 220 A – soveltuu 0,6 - 1,0 mm hitsauslangoille • Monipuoliset käyttöominaisuudet

Määrä

Tuote saatavilla: Varastossa

Wallius 2200 edustaa suomalaista teknologiaa, työn laatua ja materiaaleja parhaimmillaan.

Uuden sukupolven energiaystävällinen mig/mag-hitsauskone.

Kestävyys ja erinomaiset tekniset ominaisuudet vähentävät hitsausroiskeiden kiinnitarttumistaipumuksen minimiinsä. Hitsi on tasalaatuista, kone on helppokäyttöinen ja työ tuottavaa.
Neljä kovametallista langansyöttöpyörää ja teräksiset hammaspyörät langansyöttölaitteistossa ovat vain yksi esimerkki Walliuksen paneutumisesta laadukkaan hitsauskoneen rakentamiseen.
7 jänniteporrasta ja langansyötön säätö takaavat helpon säädettävyyden niin ohuelle kuin paksullekin materiaalille.

Koneessa on napaisuudenvaihto, joten kaasuttoman täytelangan käyttö on huomioitu. Alumiinin, ruostumattoman- ja haponkestävän teräksen hitsaus sekä kaarijuotto pronssilangalla kuuluvat koneen hyviin ominaisuuksiin. Hyvän paloaikasuhteen takaa puhallinjäähdytys.

Käyttökohteet: peltien, alumiinin, ruostumattoman- ja haponkestävän teräksen hitsaukseen

 

http://www.wallius.com/images/PDF/2200%20suomi_uusi.pdf

Myydyimmät tuotteet

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön