Ratatie 11, 88600 Sotkamo

| |
Rekisteröidy
Loading...

FISCHER Viator 4.0 kaupunkisähkö 28″

2 499,00 €

Nykyaikainen retkisähköpyörä virtaviivaisella ulkonäöllä, vääntävällä ja hiljaisella keskimoottorilla – kaupunkiin ja retkille, kuntoiluun ja työmatkoille!

Määrä

Tuote saatavilla: Varastossa

FISCHER VIATOR 4.0i on sporttinen, ergonominen ja tyylikäs sähköpyörä säännölliseen liikkumiseen kaupungissa ja retkillä. Ergonominen ajoasento, vääntävä mutta hiljainen avustin, joustokeula ja tehokkaat jarrut tekevät ajamisesta hauskaa ja maailma avautuu sinulle uudella tavalla. Ajonautintoa lisäävät kätevät helppo ja nopea avustustason vaihtaminen ja suuri, selkeä näyttö.

Pyörä sopii erinomaisesti kunnon kohentamiseen ja työmatkoille. Pyörälenkille tulee lähdettyä, edes sade ei enää kelpaa tekosyyksi, kun tietää etukäteen pyöräilyn olevan hauskaa. Pitemmätkin matkat taittuvat ripeästi ja luotettavasti, kiitos tehokkaan akun ja jopa 100 km:n toimintasäteen.

MUKAVUUS JA TURVALLISUUS

FISCHER Viator 4.0i on ergonominen ja siksi miellyttävä pyörä ajaa. Monipuolisesti säädettävät ohjaimet mahdollistavat yksilöllisen asennon ja ajotyylin kaikille pyöräilijöille. Joustohaarukka ja jousitettu istuinkannatin lisäävät mukavuutta ja tuovat pitoa ja turvaa ajamiseen. Pyörä pysähtyy täsmällisesti nykyaikaisilla hydraulisilla levyjarruilla.

FISCHER E-Connect -sovelluksella pyöräily on vieläkin hauskempaa: Voit liittää CITA 4.1i:n helposti älypuhelimeesi – näin pääset käsiksi reittitietietoihin ja voit suunnitella retkeä etukäteen.

Myydyimmät tuotteet

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön