Ratatie 11, 88600 Sotkamo

| |
Rekisteröidy
Loading...

FISCHER Montis 6 tehomaasturi / 29″

3 299,00 €

Voimakas ja urheilullinen, tyylikkäästi viimeistelty sähköpyörä maastoon, kuntoiluun ja luonnossa liikkumiseen ympäri vuoden!

Määrä

Tuote saatavilla: Varastossa

FISCHER Montis 6.0i on varsinainen voimapesä sähköisten maastopyörien perheessä. Tulet rakastamaan urheilullista ja hienostunutta Brose Drive S -moottoria. Se on voimakas ja miltei äänetön, se vie sinut läpi maaston antaen optimaalisen, luonnollisen tuntuisen avun ja pysyy hiljaisena.

Pyörä on luotettava kumppani myös pitemmillä retkille, 504 Wh tehoakun – kiitos Sram SX Eagle 1×12-vaihteiston ja herkän RockShox -ilmakeulan. Pyörä pysähtyy tarkasti Shimanon hydraulisilla levyjarruilla.

Tämä pyörä on sinulle, jos haluat haastaa itsesi maastossa, kohottaa kuntoa ja nauttia samalla ajamisesta sekä osaat arvostaa laadukkaita kompontentteja ja saksalaista viimeistelyä.

– Haasta itsesi uuteen harrastukseen, haasta itsesi polulle!

Vääntöä kuin isän kädessä.

Brose Drive S on sähkömoottori niille, joille vain paras on riittävän hyvä. Väkivahva ja vääntävä avustin vie sinut vaikka vuoren päälle ilman ongelmia, mutta jos haluat ponnistella enemmän, voit aina valita pienemmän avustintason.
Voimakas moottori ei tarkoita kovaa ääntä, sillä hienostunut Brose Drive S on käytössä erittäin hiljainen ja antaa pehmeän vedon ilman resonointia polkimissa. Kaksoisvapaarattaan ansiosta moottori kytkeytyy kokonaan pois sammutettaessa tai akku on tyhjä, joten sähköpyörää voidaan polkea tavallisen polkupyörän tavoin ilman ylimääräistä vastusta.

Kompakti ja kätevä näyttö

Brose Display Allround -näyttössä ohjauspainikkeet on kohokuvioitu, jotta ne tuntuvat varmalta ja ergonomisesti sijoitetut, jotta käyttöjärjestelmän ominaisuuksia voidaan käyttää helposti ja nopeasti. 1,5 tuuman värinäyttö kuin älykello, joka halaa tyylikkäästi ohjaustankoa ja painaa vain 50 grammaa. Ladattavissa Bluetooth-yhteydellä puhelimeen FISCHER E-Connect -sovellus navigointitoiminnolla.

Koe sähköpyöräilyn riemu laadukkaalla FISCHER-sähköpyörällä!

 

Saatavana myös 26" runkokoko.

Myydyimmät tuotteet

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön