Ratatie 11, 88600 Sotkamo

| |
Rekisteröidy
Loading...

Rutirex

27,90 €

Määrä

Tuote on myynnissä vain myymälässä. Jos olet kiinnostunut tuotteesta otathan yhteyttä myymälään.

Tuote on noudettava liikkeestä.

RUTI-Rex on lastuvillasta kehitetty erikoiskuitu ulkokoirille. Havupuukuitu toimii eristeenä ja kuivattaa tehokkaasti koiran kostean turkin. Se myös estää kovettumien muodostumisen koiran jalkoihin, kestää pitkään katkeilematta ja pysyy hyvin paikallaan koirankopissa. Oljesta ja heinästä poiketen tuote ei aiheuta koiran terveydelle vaaraa, vaan tasalaatuisena ja pölyämättömänä se pitää koiran kuivana, vireänä ja hyväntuoksuisena.

RUTI-Rex on lisäaineeton, ohut ja hyvin riittoisa. Valitsemalla puhtaan ja turvallisen kuivikkeen pidät eläimet terveinä. Kotimaiset RUTI-kuivikkeet on valmistettu puhtaista suomalaisista luonnon raaka-aineista. Käytetyn tuotteen voi hävittää esimerkiksi kompostoimalla tai polttamalla. RUTI-Rexillä on erittäin laaja käyttäjäkunta Suomessa. Mikäli haluat käyttää tuotetta miedomman tuoksuisena, avaa paali tuulettumaan ennen käyttöä vähentääksesi puun luontaista tuoksua.

Myydyimmät tuotteet

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön