Ratatie 11, 88600 Sotkamo

| |
Rekisteröidy
Loading...

Stiga

STIGA SP 426

199,00 €

Moottorisaha 42,4 cc (1,9 kW) polttomoottorilla ja 38 cm (15”) laipalla.

Määrä

Tuote saatavilla: Varastossa

Tehon ja käyttötarkoituksen täydellinen yhdistelmä.

Stigan SP 426 moottorisaha on täydellinen sekä kaikkein haastavimpiin että tavallisiin päivittäisiin töihin. Suorituskykyisen moottorin (42,4 cc, 1,9 kW) ansiosta sahaat sillä puunlatvat, oksat ja rungot vähässa ajassa. Varustettu premium-laatua olevilla 15" (38 cm) laipalla ja ketjulla. Ketjun nopeus 23 m/s. Kampikammio magnesiumia, mikä varmistaa kestävyyden, keveyden ja nopeamman jäähdytyksen.

Sylinteri-männän uusi tekniikka on suunniteltu vähentämään polttoaineen kulutusta. 3-osaisen kampiakselin rakenne vähentää moottorisahan rasitusta. Tulppa-avain/ruuvimeisseli-yhdistelmä takakahvan alla.

Manuaalinen ketjujarru

Manuaalinen ja inertiaalinen ketjujarru mahdollistaa ketjun pysäyttämisen 0,089 sekunnissa vain yhdellä kädellä, maksimoiden turvallisuuden takaiskutilanteessa.

Polttomoottori

Uusi 42,4 cc polttomoottori tuottaa mukavaan ja pitkäkestoiseen työskentelyyn tarvittavan tehon pitäen päästöt vähäisinä ja polttoaineen kulutuksen optimaalisena.

Liukumaton kahva

Ergonominen etukahva ja soft grip –takakahva yhdessä kätevästi sijoitettujen hallintalaitteiden kanssa, mahdollistavat miellyttävän ja turvallisen otteen.

Helposti avattava suodattimen kansi

Pikalukitushakasen ansiosta nopea pääsy ilmansuodattimen ja sytytystulpan huoltoon.

Öljyn määrän näyttävä säiliö

Öljysäiliön korkki on kätevässä, helposti käsillä olevassa paikassa, ja öljyn määrän voi tarkistaa käytännöllisestä ikkunasta.

 

Myydyimmät tuotteet

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön