Ratatie 11, 88600 Sotkamo

| |
Rekisteröidy
Loading...

UPO

UPO PESUKARHU 6021S Pyykinpesukone

299,00 €

PESUKARHU6021S Täyttömäärä: 6 kg Linkousnopeus: 1,200 kierrosta Energialuokka: A+++

Määrä

Tuotekoodi: T6021S

Tuote saatavilla: Varastossa

Tuote on noudettava liikkeestä.

_products/features/icon - Allergia STOP

Allergia STOP

Ainutlaatuinen kuituja pehmentävä ja hypoallergeeninen järjestelmä tekee pyykistäsi entistäkin sileämpää ja pehmeämpää silottamalla rypyt kuivauksen aikana syntyvää staattista sähköisyyttä käyttämällä. Ionisoiva teknologiayhdistettynä markkinoiden tehokkaimpaan suodatusjärjestelmään poistaa pyykistä bakteerit, virukset ja pölypunkit. Se myös raikastaa pyykin tehokkaasti poistaen epämiellyttävät hajut, kuten ruoan ja tupakan hajun. Sisäänrakennettu ionisoija on aina automaattisesti päällekytkettynä kuivatessasi pyykkisi UPO-kuivausrummussa. 

96,79 % tehokas allergeeneja vastaan* 

60 % vähemmän silitystä* 

99 % neutraloitu staattinen sähkö* 

99 % poistetut epämiellyttävät hajut* 

* Bioteknisen tiedekunnan testi, Ljubljana, Slovenia.

_products/features/icon - Vakaudensäätö

Vakaudensäätö

Koneen vakaus käytön aikana

Vakaudensäätöjärjestelmä takaa, että pyykki on jakautunut tasaisesti rumpuun. Jos vakaudensäätöanturi havaitsee epätasapainon, rummun pyörintä pysähtyy, jotta pyykki jakautuisi tasaisemmin rumpuun.

_products/features/icon - Itsepuhdistuva

Itsepuhdistuva

Puhdas kone. Puhdas pyykki.

Puhdas kone. Puhdas pyykki. 

Ihanteellinen ratkaisu miellyttävän tuoksuisen pyykin saamiseksi. Pyykin peseminen alhaisemmissa lämpötiloissa hellävaraisilla, ympäristöystävällisillä pesuaineilla antaa pesukoneen rummussa piileville bakteereille mahdollisuuden lisääntyä. Tuloksena on, että aivan normaalilla tavalla pesty pyykki voi alkaa tuoksua epämiellyttävältä joutuessaan kosketuksiin kosteuden kanssa. 

UPO:n asiantuntijat ovat kehittäneet erityisen ohjelman nimeltään Itsepuhdistuva, joka käyttää suurempia pyörimisnopeuksia ja sopivaa määrää kuumaa vettä poistaakseen bakteerit tehokkaasti. Ohjelma kestää reilut puolitoista tuntia - ilman pyykkiä - ja käytetty pesulämpötila on 85 °C. Näin saadaan varmistettua, että pesukoneesi sisäosa on moitteettoman puhdas tarjoten näin parhaan mahdollisen hoidon pyykillesi.

Lapsilukko

Ovea ei voi avata kuivauksen aikana

Lisäturvallisuutta tuo ohjauspaneelin lukitustoiminto, se voidaan lukita yksinkertaisesti näppäintä tai näppäinyhdistelmää painamalla.

 

Erinomainen energiatehokkuus A+++

Pesukoneen sisältämät lukuisat innovatiiviset ratkaisut, kuten tehokkaat erikoisohjelmat, optimoitu pesurumpu ja tehokas liotusjärjestelmä yhdistettynä älykkääseen anturiteknologiaan takaavat erinomaisen energiatehokkuuden. UPO:n huippumallien energialuokka on A+++, mikä merkitsee sitä, että niiden energiankulutus puolta pienempi kuin normaalien A-luokan koneiden.

 

Erityisohjelmat: Pikapesu 17'

Tämä ohjelma pesee lempivaatteesi 30 Co:ssa vain 17 minuutissa.

 

Helposti avattava luukku

Ergonomisesti suunniteltu, erikoissuuri 34 cm:n täyttöaukko sekä 180° avattava luukku helpottavat koneen täyttämistä ja tyhjentämistä esimerkiksi peittojen, liinavaatteiden tai muiden isokokoisten tekstiilien pesun yhteydessä. 

Pyykinkäsittely on tuskin koskaan ollut yhtä vaivatonta ja helppoa. Tutustu UPO-mallistoon ja tee kestävä valinta!

Erityisohjelmat: Erittäin musta

Pesee 30 Co:ssa käyttäen nestemäistä pesuainetta, jotta musta pyykkisi pysyisi syvän mustana.

 

Erityisohjelmat: Erittäin valkoinen

Ohjelma tarjoaa huipputehokkaan hoidon herkälle valkoiselle pyykille säilyttäen sen hohtavan valkoisena jo 30 Co:ssa.

 

Kestävä lämmitysvastus

UPO:n kestävä lämmitysvastus ehkäisee kalkin kerääntymistä ja pidentää koneen käyttöikää. Vastus on päällystetty nikkelisuojakerroksella, mikä tekee sen pinnasta erityisen tasaisen ja rajoittaa kalkin muodostumista. Perinteisiin lämmitysvastuksiin verrattuna kestävä vastus kestää tästä syystä pidempään ja tehostaa pesukoneen toimintaa.

 

Erityisohjelmat: Suosikkipesu

Kaksi ohjelmapaikkaa on käytettävissä käyttäjän määrittämille ohjelmille. Valitse sopiva ohjelma, säädä muut asetukset ja tallenna ne.

Suositellut tuotteet

Upo PK2700 PESUKONE PÄÄLTÄTÄYTETTÄVÄ Tuotekuva
  • Upo PK2700 PESUKONE PÄÄLTÄTÄYTETTÄVÄ-thumbnail
UPO
Upo PK2700 PESUKONE PÄÄLTÄTÄYTETTÄVÄ
389,00 €

Myydyimmät tuotteet

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön