Ratatie 11, 88600 Sotkamo

| |
Rekisteröidy
Loading...

UPO

Upo UMO20DW MIKROAALTOUUNI ROSTERI

99,00 €

Tekniset tiedot Väri: Metal Lakattu uunitila Oven materiaali: lasi Luukun materiaali: Ruostumaton teräs Ovi tyyppi: Nappi Oven kätisyyden vaihto: Vasenkätinen Viileä luukku (UCD) Käyttötilavuus: 20 l Mikron teho: 800 W Mikroaaltojen tuottotekniikka: Normaali (HVT) Mikroaaltojen jaon tasaus: Pyörivä levy Elektroninen toimintojen ohjaus Ohjaustapa: Painike Ajan näyttö Yhdistetty kuumennus: Mikroaallot Pika- ja automaattisulatus (ajan ja painon mukaan) Lapsilukko Luukun turvalukko Pyörivä alusta Tuotteen mitat (LxKxS): 45.2 × 26.2 × 39.5 cm Pakkausmitat (LxKxS): 49.6 × 29.2 × 41.5 cm Nettopaino: 11.4 kg Bruttopaino: 12.2 kg Kulutus valmiustilassa: 1 W Liitäntäteho: 1,200 W Art. numero: 506439 EAN-koodi: 3838942058363

Määrä

Tuotekoodi: UMO20DW

Tuote saatavilla: Varastossa

Tuote on noudettava liikkeestä.

Ominaisuudet

_products/features/icon - SMARTDISPLAY

SMARTDISPLAY

Edistyksellinen LED-näyttö. Elegantin ja selkeän LED näytön avulla voit valvoa kypsennystä tai lämmitystä. Ajastin antaa ajankohtaista tietoa kypsennyksen edistymisestä ja kertoo kuinka kauan kypsennys vielä kestää ja mitkä lämpövastukset ovat käytössä.

_products/features/icon - SAFETYSWITCH

SAFETYSWITCH

Turvakytkin tekee mikroaaltouunin käytöstä täydellisen turvallista. Se keskeyttää kypsennyksen automaattisesti, jos ovi avataan käytön aikana.

_products/features/icon - USKOMATTOMAN NOPEA JA VALMIS LOIHTIMAAN HERKULLISIA ATERIOITA

USKOMATTOMAN NOPEA JA VALMIS LOIHTIMAAN HERKULLISIA ATERIOITA

Mikroaaltouunissa lämpö tunkeutuu ruokaan nopeammin ja syvemmälle kuin perinteisessä uunissa, jolloin ruoka kypsyy nopeammin ja tehokkaammin. Mikroaaltouunia voi käyttää muuhunkin kuin ruoan lämmittämiseen ja sulattamiseen. Sillä voi valmistaa tuoretta, terveellistä ja herkullista ruokaa. Sillä voi myös paistaa leivonnaisia tai paahtaa ruoan rapeaksi grillitoiminnon avulla.

 

Automaattinen sulatus

Mikroaaltouunit mahdollistavat laatusulatuksen, kypsennyksen jaksoittaista sulatustoimintoa käyttäen sekä turbokypsennyksen.

Suositellut tuotteet

Upo MIKROAALTOUUNI ELEKTRONINEN Tuotekuva
  • Upo MIKROAALTOUUNI ELEKTRONINEN-thumbnail
  • Upo MIKROAALTOUUNI ELEKTRONINEN-thumbnail
  • Upo MIKROAALTOUUNI ELEKTRONINEN-thumbnail
UPO
Upo MIKROAALTOUUNI ELEKTRONINEN
89,00 €
Tuote on noudettava liikkeestä.

Myydyimmät tuotteet

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön