Ratatie 11, 88600 Sotkamo

| |
Rekisteröidy
Loading...

Stiga

STIGA SRC 550 RB JYRSIN

449,00 €

Jyrsin, jossa on 125 cc polttomoottori, 50 cm työleveys, 20 cm työsyvyys, neljä metalliroottoria ja kaksi kuljetuspyörää takana.

Määrä

Tuote saatavilla: Varastossa

Tuote on noudettava liikkeestä.

STIGA SRC 550 RB -jyrsimessä yhdistyvät käyttömukavuus ja hallittavuus. SRC 550 RB –jyrsimen voimanlähteenä on 125 cc (1,66 kW) nelitahtipolttomoottori, jossa on kaksi vaihdetta (1 eteen ja 1 taakse), mikä mahdollistaa maan muokkaamisen kasvimailla ja pelloilla, vähemmillä siirtymisestä aiheutuvilla ponnisteluilla. Neljä roottoria (kaksi kummallakin puolella), joiden työleveys on 50 cm ja -syvyys 20 cm, varmistavat, että paakut on asianmukaisesti hajoitettu ja maaperä on tehokkaasti sekoitettu ja valmiina kylvöä varten. Puunsäästökiekkojen ansiosta jyrsintä voi käyttää turvallisesti myös puiden lähellä. Aisan korkeutta ja kulmaa voi säätää mahdollisimman mukavan työskentelyasennon löytämiseksi. SRC 550 RB -jyrsintä on helppo siirtää sen kahden takana sijaitsevan kuljetuspyörän avulla.

 

Metalliset roottorit

Neljä roottoria, kaksi kummallakin puolella, työleveys 50 cm ja -syvyys 20 cm.

Ergonominen vipu

Aisan säätö sivusuunnassa helposti vivusta.

 

Myydyimmät tuotteet

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön